Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

POPPI-hiihtojen tunnelmia

27 tammikuun, 2018 by Hiihto, Uutiset No Comments

Jo perinteeksi muodostuneet POPPI-hiihdot kisailtiin keskiviikkoiltana 24.1. Sään suhteen kävi tuuri, sillä päivällä satoi räntää ja seuraavana päivänä vettä. Kisailtana vallitsi kuitenkin ihan kelvollinen sää ja keli. Myös itse Poppi-Kaija oli paikalla kisatunnelmaa luomassa.

Nuoria hiihtäjiä oli mukana mukava määrä, 29. Tästä se olympiatalvi lähtee käyntiin!

Tuloksiin pääsee seuraavaa linkkiä klikkaamalla: POPPItulos

Kiitokset Honkajoen POP-pankille yhteistyöstä ja kaikille hiihtäjille ja huoltajille mukanaolosta. Kiitos myös toimitsijoille! Hiihtokuviot jatkuvat maanantaina hiihtokoulun ja voitelukurssin merkeissä.

Poppi-Kaija kannustaa nuoria hiihtäjiä.