Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Honkahölkkä pe 28.7. 2017

28 heinäkuun, 2017 by Uutiset No Comments

(Päivitetty 28.7.2017)

Perjantai 28.7. klo 23.30 ja vuoden 2017 Honkahölkkä on paketissa!

Osanottajia oli taas hieno määrä: 690. Sääennuste pelotteli sateella, mutta onneksi taivas tummeni vasta aivan hölkän loppuvaiheessa. Palkintojenjako suoritettiinkin sitten jo sateessa. Hirsisaunan voitti tällä kertaa nuori neiti Sofia Riihonen Kauhajoelta.

Tulokset löytyvät seuraavasta linkistä; myös lehdistömuodossa. Samasta linkistä pääsee myös katsomaan Youtubesta videon maaliintulosta.

http://www.resultfellows.com/2017/honka/

Honkajoen Seudun Urheilijat KIITTÄÄ osanottajia, toimitsijoita ja tukijoita! Tervetuloa jälleen ensi vuonna Honkahölkkään!

 

 

 

Seuramme vuotuinen päätapahtuma Honkahölkkä lähestyy taas! Vielä on hetki aikaa valmistautua koitokseen, jossa jälleen arvomme kaikkien osanottajien kesken arvokkaan HIRSISAUNAN! Sauna on jo valmis ja nähtävillä tapahtumamme lähtö-ja maalialueella Honkajoen POP-pankin pihassa.

Seuraavassa perustietoja vuoden 2017 Honkahölkästä:

Pe 28.7.2017, klo 20.00 Osuuspankin piha Honkajoella.

Sarjat ja matkat:
7 km: kilpa N, N45, M ja M45 sekä hölkkäsarja
4 km: kilpa T16 ja P16 sekä hölkkäsarja
ilman aikaa 4 tai 7 km

Kaikille uusi mitali. Honkajoen kunta täyttää kuluvana vuonna 150 vuotta. Juhlan kunniaksi mitalissa on kuntamme juhlavuoden logo.

HUOM: Kaikkien osallistujien kesken arvotaan arvokas saunamökki ja lisäksi paljon muita palkintoja!

Kilpajuoksijoita kiinnostaa varmasti, että ajanotto tapahtuu numerolappuihin kiinnitettyjen RDIF-tunnisteiden avulla Resultfellowsin ammattitaidolla.

Ilmoittautuminen ennakkoon 24.7. mennessä 11 e (JK 9 e) tilille FI84 4720 1020 0054 59 . Tärkeää: mainitse maksaessasi jokaisen juoksijan nimi ja sarja! Ilmoittautuminen paikan päällä 12€ (JK 10€).

Tietoa reiteistä: Molemmat reitit kulkevat ensin n. 1,5 km Honkajoen keskustaajaman kaduilla. Sitten siirrytään maastoon. 4 km reitillä maasto-osuutta on vain n. kilometri, mutta 7 km reitti viipyy pururadalla ja latupohjalla n. neljä kilometriä. Lopussa, kun reitit taas yhtyvät, mennään ensin puolisen kilsaa soretietä ja viimeinen kilometri asfalttikatua. Erikseen vielä haluamme todeta, että nelosen reitistä selviää kuka tahansa perusterve ihminen, joten kaikentasoiset liikkujat ovat tervetulleita!

Honkahölkkä avaa mahtavan juhlaviikonlopun Honkajoella: lauantaina 29.7. on Honkajoen markkinat ja sekä pe että la tanssitaan illalla kunnantalon pihassa ravintolateltassa.

Honkajoen Seudun Urheilijat

 

Huolimatta tiukasta taloudellisesta tilanteesta yritysmaailmassa olemme saaneet tapahtumaamme tukijoita melko hyvin. Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa seuraaville Honkahölkän tukijoille: