Virtuaalihiihdot paketissa!

Virtuaalihiihtojen lopputulokset ovat nyt valmiina. Yhteensä 50 hiihtäjää osallitui tähän ”korona-ajan pilottikokeiluumme”, näistä suurin osa kellotti itselleen useita aikoja talven mittaan. Oli hienoa tulospalveluvastaavana seurata, kuinka yksittäisten hiihtäjien ajat paranivat talven edetessä. Huikea loikka otettiin ekan suojasään jälkeen, kun keli liukastui huomattavasti. Silloin ajat paranivat usealla hiihtäjällä minuuttikaupalla! Varmasti suurelle osalle kyse olikin ennenkaikkea itsensä haastamisesta, sijoitus lienee varsinkin aikuisten sarjoissa toissijaista omien suoritusten kehittymiseen verrattuna – ja hyvä niin. Niin hyvän vastaanoton virtuaalihiihdot saivat, että varmaan jossakin muodossa jatkamme tätä konseptia myös ensi talvena, vaikka tietenkin toivomme, että pääsemme pitämään myös perinteisiä iltahiihtokisoja. Ja hei: vaikka lämpöasteita nyt kovasti sääennuste lupaakin, pääsee Honkalan laduilla edelleen hiihtämään (23.3. tilanne: todennäköisesti ainakin osaa laduista tullaan vielä ajamaan, jos vain yöpakkasia tulee)!

Honkajoen K-Marketin lahjoittama herkkukori arvottiin kaikkien hiihtäjien kesken 23.3. virtuaalihiihtojen päätukijan, Honkajoen K-Marketin tiloissa. Onnettarena toimi itse kauppias Miia Kivistö. Herkkukorin onnellinen voittaja on Merja Lehtonen! Onneksi olkoon! Palkinto on noudettavissa K-Marketin kassalta.

Linkki lopputuloksiin on jutun lopussa. Jos löytyy virheitä, ota yhteyttä WA:lla allekirjoittaneeseen p. 0400-427004.

Neljäs arvonta on suoritettu 3.4. Tällä kertaa arvottiin mittaamattoman arvokkaat ja huikean upeat HSU-hiihtopipot! Arvonnan voittajat tällä kertaa olivat Hanna Hietaoja ja Ari Paloviita. Palkinnot allekirjoittaneelta (p. 0400-427004).

Kolmas arvonta on suoritettu 21.2., yllätystuotepalkinnot lahjoittaa Honkajoen K-Market, jonka kauppias Miia on itsekin yllätetty hiihtämässa Honkalan laduilla! Arvonnan voittajat tällä kertaa olivat Niklas Vanhahonko ja Johanna Välimäki. Palkinnot voi noutaa K-Marketin kassalta.

Toinen arvonta on suoritettu 13.2., yllätystuotepalkinnot lahjoittaa Honkajoen POP-pankki. Onnettaren suosikit tällä kertaa olivat Minea Salo ja Heidi Pihlajaniemi. Kyllä Pihlajaniemen perheen näemmä todella kannattaa käydä hiihtämässä!

Eka arvonta kaikkien osallistujien kesken on suoritettu 8.2. Arvottiin Mukkalan kaupan lahjoittamana 12-pack Vichyä sekä kilo kahvia. Vichyt voitti Viivi Leppiniemi ja kahvit Anne Mieskonen. Palkinnot noudettavissa Mukkalan kaupasta!

Virtuaalihiihtojen 2021 lopputuokset löytyvät seuraavasta linkistä: