Honkajoen Seudun Urheilijat ry - Liikunta eri muodoissaan tuottaa suunnatonta mielihyvää!

Piirikunnallinen iltasprintti ja Lähitapiola HS-cup ke 8.2.

helmikuu 4, 2017 by Hiihto, Uutiset No Comments

 

Iltasprintti tuli pidettyä rapsakassa pakkassäässä. Seuraavassa tulokset.
iltasprinttitulos_excel
iltasprinttitulos_pdf

Suuret kiitokset erityisesti Kankaanpään Urheilijoille sekä Kankaanpään kaupungin liikuntatoimen kenttämiehille! Lisäkis kiitokset toimitsijoille, kilpailijoille ja huoltajille!

 

 

Seuraavassa kisainfoa:

A. Kilpailumuotona eräsprintti
Kyseessä on henkilökohtainen sprintti. Hiihtotapa on vapaa. Kilpailumuoto on eräsprintti. Tämä tarkoittaa, että kukin sarja starttaa massalähtönä kaksi kertaa; 16-v. ja vanhemmat sarjat kolme kertaa. Näiden erien sijalukupisteet lasketaan sitten yhteen, pienin pistemäärä tietysti voittaa. Jos esim. Hannu Hiihtäjän sijoitus sarjansa ensimmäisessä lähdössä on 2. ja toisessa lähdössä 4., on hänen lopputuloksensa 2+4, eli yhteensa 6. Tasapisteissä viimeisen erän sijoitus ratkaisee. Tällä kisamuodolla haetaan kaikille hiihtäjille paljon kokemusta sprintin syvimmästä olemuksesta, eli kovavauhtisesta mies-miestä-vastaan hiihdosta.

B. Muuta

 • Kisakanslia aukeaa klo 17.10.
 • Kisakanslia, kioski, lämmin oleskelutila ja wc:t uimahallin aulassa.
 • Kilpailunumerot jaetaan kansliasta kullekin kilpailijalle erikseen, ”seurapusseja” ei siis ole. Numero kannattaa myös palauttaa, sillä kadonneesta lapusta veloitamme 100 euroa.
 • 14- ja 16-sarjoissa tuloksista eritellään 13- ja 15-sarjalaiset Lähitapiola HS-cupin pistelaskua varten.
 • Noudattakaa pysäköintimerkkejä ja -ohjeita. Alueella on usein sakotettu väärästä pysäköinnistä!
 • Kilpailureitillä verryttely sallittu vain ennen kilpailun alkua. Kilpailun ajaksi kisareitti suljetaan. Tätä sulkua on ehdottomasti noudatettava, sillä osa kisareitistä on kaksisuuntaista! Tykkiladun muu osa on käytössä verryttelyyn myös kilpailun aikana. Sielläkin pitää noudattaa varovaisuutta kaksisuuntaisilla pätkillä.
 • Kilpailureitti on melko kapea sprinttitarkoitukseen. Siksi yhdistetyllä lähtö- ja maalisuoralla on kolme perinteisen latua, joten sekä lähdössä että maaliin tullessa on pätkä tasatyöntöä, vaikka hiihtotapa onkin muuten vapaa.
 • Heikkona lumitalvena kunnioitamme talkootyöllä aikaansaatua latua! Siispä ei kävellä laduilla. Huoltajat ja katsojat kävelevät ja kannustavat kilpailijoita lumipatjan vieressä.
 • Tuttuun HSU-tapaan kaikki hiihtäjät palkitaan! Palkintojenjako n. 10 min viimeisen maaliintulon jälkeen.
 • Tulokset tulevat tälle nettisivulle keskiviikkoillan mittaan.
 • Honkajokinen leipomo Pirjon Pakari takaa jälleen, että kaikille jää kisasta hyvä maku suuhun!

C. Kilpailualue: Kankaanpään liikuntakeskus
Honkajoen heikosta lumitilanteesta johtuen kisa siis siirtyy pidettäväksi Kankaanpään liikuntakeskuksen tykkiladulle. Osoite on Jämintie 10, Kankaanpää.
Tässä (upea?) kartta alueesta ja radoista: